Чізкейк із білим шоколадом
- 1. Печиво пісочне (ювілейне) — 200 г.
- 2. Вершкове масло — 100 г.
- 3. Маскарпоне — 500 г.
- 4. Цукор — 100 г.
- 5. Яйце — 4 шт.
- 6. Білий шоколад — 200 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Змолоти печиво в крихти. Вершкове масло розтопити (60 г.), додати до печива, перемішати. Розподілити по формі подрібнене печиво (дуже зручно приминати чашкою). Поставити хвилин на 10 у духовку (170°С).
Поки форма в духовці, збити міксером маскарпоне з цукром. Ввести по одному яйця. Збивати на невеликій швидкості, як тільки все перемішалось - достатньо. Розтопити шоколад з вершковим маслом (40 г.) та додати до нього маскарпоне. Вилити отриману суміш на корж. Залити деко гарячою водою, якщо чізкейк пектиметься на водяній бані. Поставити форму на деко та відправити в духовку приблизно на годину. Температура не вище 170°С.
Через годину чізкейк "схопиться", але в середині ще буде нещільний. Значить готово. Дати йому охолонути, провести ножем по краям форми та поставити на ніч у холодильник. Різати теплим ножем.