Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь середній весна › Сирні булочки
Сирні булочки

Сирні булочки

Ці сирні булочки по-іншому можна назвати ще сирними паличками. Тому що за формою вони дійсно нагадують сирні палички з магазину. При цьому їх також посипають зверху сиром, як сирні палички. Ця випічка - чудовий привід посидіти вдома, укутатися в плед, зробити чай і насолодитися своєю випічкою подивившись улюблений фільм. Булочки з сиром створять атмосферу спокою і тиші. Їх тепло і аромат зігріють вас навіть у найхолодніший день, а смак приємно здивує і запам'ятається надовго. Також ви можете покликати гостей і пригощати їх цієї смачною випічкою за приємною бесідою. Такий рецепт підходить для будь-якого приводу.

Кількість порцій 6
Час приготування 35 хв

  1. 1. Молоко — 60 г.
  2. 2. Масло кисло-вершкове — 200 г.
  3. 3. Сир — 100 г.
  4. 4. Борошно — 500 г.
  5. 5. Дріжджі сухі — 5 г.
  6. 6. Вода — 700 г.
  7. 7. Цукор — 40 г.
  8. 8. Сіль — 5 г.
  9. 9. Яйця — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно приготувати борошняну заварку: змішати борошно і воду в невеликій ємності, помішуючи, на невеликому вогні довести, щоб суміш загусла (буде схожа на крохмальний кисіль). Суміш охолодити.

  2. Замісити тісто із зазначених інгредієнтів, додавши борошняну заварку.

  3. Залишити тісто на 2 години. Готове тісто замісити, розділити на рівні шматочки - близько 65 грам. Кожен шматочок сформувати у вигляді продовгуватої булочки. Готові булочки викласти на деко, застелене папером для випічки.

  4. Сир натерти, яйце збити з молоком. Змастити булочки яйцем і посипати сиром і приправою.

  5. Випікати в розігрітій до 200°C градусів духовці близько 20 хвилин.