Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Чанахи зі свининою

Чанахи зі свининою

Чанахи зі свининою – це справді страва, яка втамує голод, адже завжди її ключовим елементом є використання м'яса. Зрозуміло, що можна використовувати те м'ясо, яке забажає ваша душа. В нашому рецепті, ми пропонуємо використовувати свинину. Доповнення її свіженькою, хрумкою морквою, ніжними, баклажанами та соковитим, червоним помідором, надасть страві не лише енергетичної цінності, але і дивовижного та неповторного смаку. А використання болгарського перцю надасть страві яскравого вигляду та хрусткі нотки. Щедро посипана петрушка, вдало доповнить наш рецепт новими позитивними враженнями, яких так не вистачає після роботи. Тому готуйте залюбки для себе та своїх рідних, задовольняючи їхні вибагливі смаки.

Кількість порцій 4
Час приготування 150 хв

  1. 1. Свинина (шийка без кістки) — 1000 г.
  2. 2. Цибуля — 2 шт.
  3. 3. Морква — 3 шт.
  4. 4. Баклажан — 1 шт.
  5. 5. Помідори — 5-7 шт.
  6. 6. Перець болгарський — 1-2 шт.
  7. 7. Картопля — 5 шт.
  8. 8. Петрушка — За смаком
  9. 9. Кінза — За смаком
  10. 10. Часник — 5-7 зуб.
  11. 11. Сіль — За смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо порізати кубиками. Викласти в казанок, посолити.

  2. Цибулю нарізати півкільцями, викласти на м'ясо.

  3. Далі шар моркви, порізаної брусочками або кубиками.

  4. Потім шар баклажанів, які попередньо були посипані крупною сіллю. Дати стекти рідині, сполоснути і віджати.

  5. Потім шар соковитих помідорів.

  6. Шар болгарського перцю.

  7. Шар картоплі. Кожен шар трохи посолити.

  8. Петрушку і кінзу помити, подрібнити. Часник теж подрібнити. Викласти на картоплю.

  9. Закрити щільно кришкою і поставити на сильний вогонь. Як тільки в кастрюлі почне булькати, зменшити вогонь до мінімуму і залишити на 2 години. Воду додавати не потрібно! Овочі дадуть сік.

  10. Через 2 години чанахи готовий.