Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь українська яйця весна › Млинцевий торт "Маківка"
Млинцевий торт "Маківка"

Млинцевий торт "Маківка"

Ви стоїте перед вибором: який десерт сьогодні приготувати? Ми вам пропонуємо приголомшливий рецепт млинцевого торта з маком, він так і називається млинцевий торт "Маківка". Цей торт має деякі переваги. По-перше, - це неймовірно ніжний і смачний десерт, який здатний залишити позаду багато десертів. Другою перевагою такого торту є простота його приготування. До того ж, для приготування млинцевого торта "Маківка" зовсім не потрібна духовка, адже млинці ми будемо пекти на сковорідці. Тому цей варіант хороший для тих, у кого не виходять торти в духовці. Приготуйте цей шикарний маковий тортик і ви залишитеся назавжди залежними від його макового чарівного смаку.

Кількість порцій 8
Час приготування 75 хв

  1. 1. Яйце куряче — 5 шт.
  2. 2. Цукор — 150 г.
  3. 3. Сіль — 0,25 ч. л.
  4. 4. Молоко — 1100 мл.
  5. 5. Борошно — 350 г.
  6. 6. Олія соняшникова — 50 мл.
  7. 7. Масло вершкове — 1 ст. л.
  8. 8. Мак — 2 ст. л.
  9. 9. Шоколад — 75 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для приготування тіста, змішати 2 яйця, 50 г. цукру, сіль. Додати 700 мл. молока, перемішати вінчиком. Всипати 300 г. просіяного борошна і ретельно перемішати, щоб уникнути грудочок. Додати соняшникову олію, перемішати. Спекти млинці, охолодити.

  2. Для приготування крему, змішати в каструлі 400 мл. молока, 100 г. цукру, 50 г. борошна і 3 яєчні жовтки. Додати вершкове масло, поставити на вогонь. Крем довести до кипіння, постійно помішуючи. Як тільки крем загусне додати в нього мак. Ретельно перемішати, охолодити.

  3. Кожен млинець намазати 1-2 ст. л. крему. Посипати зверху тертим шоколадом. Поставити торт в холодильник на 2 години.