Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий європейська › Швидкий грибний суп
Швидкий грибний суп

Швидкий грибний суп

Для того щоб приготувати простий грибний суп, потрібно зовсім небагато часу і продуктів. Швидкий грибний суп не потребує додаткових інгредієнтів, сюди нічого крім грибів і овочів класти не потрібно. Цю страву з грибів ми готуємо без м'яса, що напевно сподобається вегетаріанцям. Гриби можна брати будь-які - опеньки, білі, печериці або інші на ваш смак. Вирощені в штучних умовах, вони не вимагають тривалої термічної обробки, так як не накопичують високої дози небезпечних речовин, і в цьому їх головна перевага перед лісовими грибами. Внесіть різноманітність у свій повсякденний раціон за допомогою легкого і простого у приготуванні супчика.

Кількість порцій 6
Час приготування 20 хв

  1. 1. Картопля — 3 шт.
  2. 2. Морква — 2 шт.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  4. 4. Олія оливкова — 4 ст. л.
  5. 5. Перець чорний горошком — за смаком
  6. 6. Лавровий лист — за смаком
  7. 7. Гриби свіжі (будь-які) — 500 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Овочі очистити від шкірки. Налити в каструлю 3-4 літри води, поставити на вогонь.

  2. Подрібнити цибулю, додати в сковороду із оливковою олією, обсмажити до золотистого кольору. Як тільки цибуля стане прозорою, додати гриби. Готувати 15 хвилин, до повного приготування, додати сіль і перець за смаком.

  3. У киплячу воду в каструлі додати картоплю і моркву, варити до повного приготування.

  4. Додати в каструлю обсмажені гриби, всипати перець горошком, варити на маленькому вогні протягом 5 хвилин.