Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий борошно зима › Біскотті з розмарином і пармезаном
Біскотті з розмарином і пармезаном

Біскотті з розмарином і пармезаном

Це класичне італійське печиво. Біскотті в перекладі з італійського "випечене двічі", тому що спочатку випікаються батони з тіста для біскотті, а потім вони нарізаються шматочками і знову запікаються в духовці. Наявність розмарину в рецепті додасть приємний смак пармезанe. Дуже важливо, що розмарин не втрачає свій аромат при тривалій тепловій обробці, тому його можна додавати при смаженні, тушкуванні або запіканні продуктів. За даним рецептом біскотті виходять гостренькими і добре поєднуються з супчиком або білим вином.

Кількість порцій 2
Час приготування 120 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 3 ст. л.
  2. 2. Сіль — за смаком
  3. 3. Перець чорний мелений — за смаком
  4. 4. Розпушувач — за смаком
  5. 5. Розмарин свіжий — 0,5 шт.
  6. 6. Сир пармезан — 1 ч. л.
  7. 7. Яйце куряче — 0,5 шт.
  8. 8. Масло вершкове — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У мисці змішати борошно, сіль, розпушувач, тертий пармезан. Накришити в миску, також, розмарин.

  2. Розтопити вершкове масло, додати в нього яйця, перемішати. Влити яєчну суміш до борошняної, збити блендером до однорідної маси.

  3. Із тіста скачати ковбаску. Деко застелити харчовим папером, викласти рулет із тіста. Трохи придавити тісто.

  4. Випікати протягом 30 хвилин, в розігрітій до 175°C духовці. Витягнути з духовки, дати повністю охолонути, нарізати на шматочки, знову поставити деко в духовку, зменшити температуру духовки до 120°C, випікати протягом 30 хвилин.