Яловичина Веллінгтон
- 1. Вирізка із яловичини — 1 кг.
- 2. Печериці — 250 г.
- 3. Вершкове масло — 50 г.
- 4. Біле сухе вино — 150 мл.
- 5. Бекон — 12 смужок
- 6. Листкове тісто — 500 г.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Чорний мелений перець — за смаком
- 9. Оливкова олія — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Яловичину посолити і поперчити, змастити оливковою олією. Запекти 20 хвилин у духовці при температурі 200°C. Далі остудити і поставити на 20 хвилин у морозилку.
На вершковому маслі злегка підсмажити гриби, посолити, залити вином і тушкувати 10 хвилин.
Розкачати листкове тісто в прямокутник і рівномірно викласти на нього смужки бекону.
Половину грибів викласти посередині розкачаного тіста.
На гриби покласти яловичину, зверху - залишок грибів. Загорнути тісто, щоб вийшов рулет. Защепнути по центру і прикрити бічні частини. Якщо залишилося зайве тісто - зрізати.
Рулет покласти на деко, змастивши залишками оливкової олії. На тісті зробити неглибокі надрізи по діагоналі. Поставити блюдо в холодне місце на 20 хвилин.
Запікати протягом 30 хвилин в духовці, розігрітій до 150°C.