Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий блендер весна › Брауні з квасолі та авокадо
Брауні з квасолі та авокадо

Брауні з квасолі та авокадо

Багато хто скаже, що квасоля - це корисно, а ось з тим, що це смачно, погодиться далеко не кожен. Але у нас є страва, з якою ви зможете здивувати й шанувальників квасолі, й тих, хто її не любить. Дивовижно, але це десерт. І квасоля у цьому шоколадному брауні від Іллі Сьоміна - не єдиний секретний інгредієнт. Вітамінні, смачні та ароматні брауні. Не бачимо причин їх не приготувати!

Кількість порцій 12
Час приготування 50 хв

  1. 1. Червона квасоля (відварена) — 220г
  2. 2. Краплі шоколадні — 100г
  3. 3. Какао-порошок — 50г
  4. 4. Авокадо (стигле) — 1шт
  5. 5. Яйця — 3шт
  6. 6. Цукор коричневий — 150г
  7. 7. Розпушувач — 5г
  8. 8. Екстракт ванілі — 1г
  9. 9. Олія рослинна — 55г
  10. 10. Сіль — 2г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Квасолю, яйця, цукор, какао, сіль, ванільний екстракт, олію, розпушувач та м’якуш авокадо покладіть у чашу бленд ера та подрібнити, щоб утворилася однорідна паста.

  2. Форму розміром 20 на 20 см змастіть олією та викладіть у неї тісто, зверху присипте шоколадними краплями.

  3. Випікайте у духовці близько 40 хв при температурі 175 градусів.

  4. Дайте брауні вистигнути, наріжте на шматочки та подавайте.