Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь другі страви овочі › Печена картопля з сиром фета і кропом
Печена картопля з сиром фета і кропом

Печена картопля з сиром фета і кропом

Без цього найціннішого коренеплоду не обходиться звичний раціон сучасної людини, адже цей овоч – один з головних джерел калорій, споживаних людиною. Ви вгадали, мова піде про картоплю. Вирощують цей коренеплід (Ви тільки уявіть) в ста тридцяти країнах світу, де проживає 3/4 населення нашої планети. Якщо Ви також як і ми любите картоплю, пропонований рецепт швидкого і смачного гарніру спеціально для Вас. Як можна встояти перед ароматною печеною картопелькою із золотистою хрусткою скоринкою? А якщо вмочити її в густий сирний соус із зеленю – нічого смачнішого не знайти. Порада: сир фета можете замінити будь-яким м'яким сиром, вершками або сметаною, а до кропу – додати будь-яку зелень.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Картопля — 500 г.
  2. 2. Сир фета — 100 г.
  3. 3. Кріп — 50 г.
  4. 4. Олія рослинна — 10 мл.
  5. 5. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю дуже добре помити і нарізати скибочками. Посипати сіллю. Духовку розігріти до 220 градусів.

  2. Змастити деко олією. Викласти на нього картоплю. Поставити в духовку на 15-20 хвилин до золотистої скоринки.

  3. Кріп помити, просушити, дрібно нарізати. Сир фета збити блендером разом з кропом до однорідного стану. Подавати картоплю гарячою з охолодженим сиром.