Мішечки з м'ясом та грибами
- 1. Вершкове масло — 200 г.
- 2. Борошно — 330 г.
- 3. Цукор — 3 г.
- 4. Сіль — за смаком
- 5. Куряче стегно — 6 шт.
- 6. Майонез — 50 г.
- 7. Олія — 50 мл.
- 8. Перець чорний мелений — 5 шт.
- 9. Гриби печериці — 500 г.
- 10. Цибуля ріпчаста — 3 шт.
- 11. Сметана — 100 г.
- 12. Лавровий лист — 2 шт.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Відварити курятину до готовності, близько години, додавши лавровий лист, чорний перець та сіль. Поки вариться курятина, нарізати гриби. Викласти гриби на сковорідку, попередньо змастивши її олією, та смажити 15 хвилин.
Нарізати цибулю. Після того як гриби посмажаться 15 хвилин, додати до них порізану цибулю та смажити цю суміш ще 10 хвилин. Після 25 хвилин загального смаження грибів та цибулі, додати сметану та майонез, посолити та поперчити. І всю цю суміш смажити ще 5 хвилин, а потім залишити її охолоджуватися.
З вареного м'яса видалити кістки, а саме м'ясо подрібнити. Потім змішати м'ясо зі смаженими грибами та цибулею. Потім приготувати листкове тісто. Для цього на робочу поверхню просіяти борошно та викласти порізане на шматочки вершкове масло. Порубати борошно з маслом ножем. До холодної води (120 мл.) покласти цукор (3 г.), сіль, та розмішати до повного розчинення. До рубаного борошна з маслом залити холодну воду та швидко замісити тісто. Тісто накрити вологою серветкою або рушником та виставити в холодне місце на 2 години (можна залишити в холодильнику на ніч). Тісто дістати з холодильнику та розкачати 2 рази, кожен раз складаючи тісто в 3-4 шари.
Тепер взяти листкове тісто (500 г.) та тонко розкачати. Підготовлене тісто порізати на квадратики розміром приблизно 8 × 8 см. На кожен квадрат викласти суміш м'яса та грибів, десь по 1-2 чайній ложці. Потім із квадратів сформувати мішечки.
Викласти мішечки на деко, змащене олією, та поставити в духовку на 30 хвилин при температурі 180°С. Готові мішечки подавати як закуску або окрему страву. Смачного.