Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий європейська › Ароматна форель
Ароматна форель

Ароматна форель

Для приготування страви з форелі знадобляться тільки спеції, які посилять і виразять смак риби. Рибка корисна від голови до хвоста, причому усі частини тушки застосовуються в кулінарії (окрім нутрощів) для створення різних страв. М'ясо форелі поповнить організм цінними вітамінами, амінокислотами, мінералами. Саме за вищезгадані властивості, форель рекомендують вживати в дієтичному харчуванні, тим самим, підтримуючи роботу серця, захищаючи судини від відкладень на стінках. У різних країнах винайшли свої способи і особливості готування делікатесної риби: смажать на грилі, варять юшку; готують з вином і прянощами, з соком, з фруктами; солять, коптять і консервують - і це ще не весь список. Сьогодні насолодіться смаком ароматної форелі.

Кількість порцій 3
Час приготування 15 хв

  1. 1. Форель — 1,5 кг.
  2. 2. Сіль — 3 ст. л.
  3. 3. Цукор — 2 ст. л.
  4. 4. Чорний мелений перець — 1/2 ч. л.
  5. 5. Кріп — пучок
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У миску всипати сіль, цукор, чорний перець мелений. Перемішати. Підготувати форель.

  2. Натерти рибу сумішшю із спецій. Перекласти в лоток. Кріп помити, порізати і викласти поверх форелі.

  3. Зверху покласти гніт. Поставити в холодильник на добу. Через добу риба готова до вживання.