![Яблучно-горіховий пиріг](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.242a2b8760089a26eba85bbe6bbd3667.350x350.jpeg)
Яблучно-горіховий пиріг
- 1. Волоські горіхи — 250 г,
- 2. Яблука — 3 шт.
- 3. Яйця — 3 шт.
- 4. Борошно — 3 стакана
- 5. Цукор — 380 г.
- 6. Кориця — 2 ч. л.
- 7. Тертий мускатний горіх — 1,5 ч. л.
- 8. Розпушувач — 1 ч. л.
- 9. Сухий імбир — 0,75 ч. л.
- 10. Мелений білий перець — 0,5 ч. л.
- 11. Мелена суха гвоздика — за смаком
- 12. Соняшникова олія — 50 мл.
- 13. Сіль — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У невеликій мисці змішати борошно, розпушувач, сіль і сухі імбир, корицю, мускатний горіх, перець і гвоздику.
Соняшникову олію змішати з цукром і збити міксером на середніх оборотах.
Потім поступово додавати по одному яйцю до масла з цукром, продовжуючи збивати на середніх оборотах.
Яблука очистити від шкірки і кісточок і нарізати кубиками. Горіхи очистити від шкірки і подрібнити.
Після чого додати сухі інгредієнти до збитої суміші і добре перемішати.
Потім до тіста додати шматочки яблук і подрібнені горіхи і знову перемішати.
Готове тісто викласти у форму для випікання, яку змастити соняшниковою олією і злегка присипати борошном.
Форму поставити в розігріту до 170°C духовку приблизно на 1 годину.
Коли пиріг буде готовий, вийняти його з духовки і залишити остигати.