Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь пасха м'ясо весна › М'ясний рулет
М'ясний рулет

М'ясний рулет

Недивно, що в кожній американській родині є свій фамільний рецепт м'ясного рулету, бо це традиційне блюдо американської кухні. Рулет за запропонованим рецептом виходить соковитим і ароматним. Замість хлібних крихт можна використовувати борошно з маци: воно дрібніше і краще скріплює фарш. Фарш в процесі готування в духовці може дати багато соку, тому рулет краще залишити для охолодження у формі на 15-20 хвилин, і весь сік убереться і зробить рулет ще смачніше. Американський м'ясний рулет можна подавати як гарячим, так і охолодженим. Гарячим можна подати з картопляним пюре на гарнір.

Кількість порцій 4
Час приготування 120 хв

  1. 1. Фарш яловичий — 350 г.
  2. 2. Фарш курячий — 200 г.
  3. 3. Крихти хлібні — 3,5 ст. л.
  4. 4. Яйце куряче — 1,5 шт.
  5. 5. Петрушка — 2,5 ст. л.
  6. 6. Базилік — 2,5 ст. л.
  7. 7. Орегано — за смаком
  8. 8. Перець червоний стручковий — 0,5 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця збити в мисці. Зелень подрібнити. Перець очистити від насіння і нарізати.

  2. У миску викласти яловичий і курячий фарш, додати збиті яйця, додати зелень та приправи, всипати перець. Додати хлібні крихти. Ретельно перемішати до утворення однорідної маси.

  3. Духовку розігріти до 180°C. Застелити форму для кексу харчовим папером, викласти м'ясну суміш у форму, поставити на деко в духовку, випікати протягом 1,5 годин.

  4. Витягнути із духовки готовий рулет, дати йому охолонути у формі 15-20 хвилин. Витягнути рулет з форми, нарізати порційними шматочками. Охолодити. Можна заморозити.