![Мигдалевий бісквіт Джаконда](https://img2.zakaz.ua/uploada946bb17cb38f44ac62b4544cd4f6757.jpg.350x.jpg)
Мигдалевий бісквіт Джаконда
- 1. Мигдалеві пластівці або горіхи — 50 г
- 2. Цукор — 50 г
- 3. Масло вершкове — 20 г
- 4. Куряче яйце — 2 шт
- 5. Борошно пшеничне — 20 г
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Якщо немає мигдального борошна, то необхідно в чашу блендера всипати очищений мигдаль або мигдальні пластівці і подрібнити на високій швидкості до отримання мигдального борошна. Мигдальне борошно готове!
У миску вбити яйця і всипати цукор. Збити міксером до отримання світлої кремоподібної маси.
Всипати мигдалеве борошно. Також всипати просіяне пшеничне борошно.
Обережно вмішати в суміш цукру та яєць мигдалеве і пшеничне борошно.
Влити розтоплене вершкове масло, безперервно перемішуючи тісто.
Окремо збити два білки в густу піну. Білки повинні бути холодними, миска і вінчки міксера чистими і сухими! Розігріти духовку до 200°C градусів.
Частинами, у два-три рази, додати в тісто білки і вмішати їх обережно дерев'яною або силіконової лопаткою рухом знизу-вгору.
Викладсти тісто у форму (силіконову або іншу, змащену вершковим маслом і присипану борошном) і поставити у вже розігріту духовку. Випікати бісквіт 20 хвилин.