Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська › Зелене масло
Зелене масло

Зелене масло

Зелене масло - ця комбінація звучить незвично. Але прочитавши рецепт приготування цього масла, ви здивуєтеся наскільки просто і легко готується зелене масло. Таке масло виходить дуже ароматним і запашним, а головне дуже смачним. Готується кілька хвилин, а задоволення воно вам принесе чимало. Виходять дуже смачними бутерброди з таким маслом. До того ж його можна додавати в страви у якості соусу. Наприклад, таке масло добре поєднується зі стейками. Також його добре додавати в картоплю чи суп. Всі страви з таким маслом будуть просто незабутніми і дуже пікантними. Як бачите, сфера застосування такого масла необмежена, головне проявляти фантазію. До того ж , воно довго може зберігатися у холодильнику .

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Вершкове масло — 100 г.
  2. 2. Зелень кропу — 10 г.
  3. 3. Зелень петрушки — 10 г.
  4. 4. Часник — 2 зуб.
  5. 5. Сiль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Зелень петрушки і кропу дрібно нарізати.

  2. Видавити в зелень часник і посолити.

  3. Зелену масу додати в масло кімнатної температури.

  4. Ретельно перемішати і поставити в холодильник для охолодження.