Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь середній російська яйця › Млинці заварні на молоці
 Млинці заварні на молоці

Млинці заварні на молоці

Млинці з'явилися на Русі ще в часи язичників, в IX столітті. Цікаво, що за стільки епох вони не втратили свою популярність. Можливо, це завдяки тому, що вони дуже прості у приготуванні. У всякому разі вони стали візитною карткою всіх слов'янських народів. Зараз їх готують і далеко за нашими країнами, тому що вже дуже смачна страва виходить. Напевно і ваші рідні обожнюють побалуватися млинцями (причому неважливо, яка пора на вулиці). З начинкою або без - це вже питання вторинне, адже в будь-якому випадку млинці дуже смачні і до речі як хороша закуска до чаю або кави. Ви можете робити їх і на сніданок, і на вечерю. Адже вони досить ситні, але такі смачні, що неможливо втриматися.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Молоко — 2 ст.
  2. 2. Окріп — 1 ст.
  3. 3. Яйце куряче — 3 шт.
  4. 4. Борошно — 1.5 ст.
  5. 5. Олія рослинна — 3 ст. л.
  6. 6. Сіль — 1/2 ч. л.
  7. 7. Цукор — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Збити міксером яйця з цукром, сіллю і молоком. Влити окріп не перериваючи збивання.

  2. Потихеньку засипати просіяне борошно, не перестаючи збивати тісто (щоб уникнути грудочок), додати масло, ще раз збити.

  3. Накрити ємність з тістом рушником і залишити на 20 - 30 хвилин. Тісто вийде досить рідким.

  4. Перед смаженням тісто перемішати. Смажити млинці на злегка змащеній маслом (жиром) сковороді.