Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська › Яєчний паштет з корнішонами
Яєчний паштет з корнішонами

Яєчний паштет з корнішонами

Паштети, приготовлені вдома - це протерті до пастоподібного стану продукти. Інгредієнтами можуть служити субпродукти, м'ясо, овочі, гриби, яйця з додаванням вершкового масла і спецій. Навчіться готувати паштети, і Ви вирішите питання про смачні, апетитні, нескладні в приготуванні закуски для будь-якого прийому їжі протягом дня. Запропонований яєчний паштет із корнішонами - яскравий тому доказ. У списку інгредієнтів цього паштету корисні, доступні продукти. Паштет можна подавати з тостами, хлібом або в якості закуски на салатному листі, прикрасивши при цьому корнішонами. Порада: гірчицю можна використовувати за бажанням. Якщо паштет вийде дуже густим, виправте ситуацію, додавши ще трохи вершків.

Кількість порцій 6
Час приготування 10 хв

  1. 1. Масло вершкове — 50 г.
  2. 2. Яйце куряче — 4 шт.
  3. 3. Домашній сир — 100 г.
  4. 4. Зелень — за смаком
  5. 5. Вершки 10% — 60 мл.
  6. 6. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  7. 7. Корнішони — 2 шт.
  8. 8. Гірчиця — 7 г.
  9. 9. Соус чилі — 7 г.
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю очистити. Масло попередньо дістати із холодильника, воно має бути кімнатної температури.

  2. Змішати в чаші блендера яйця, зелень, цибулю, масло, корнішони, сир, вершки, гірчицю, чилі, посолити і поперчити за смаком. Подрібнити блендером суміш до однорідної консистенції.

  3. Перекласти в формочку паштет, дати настоятися протягом деякого часу. Зберігати в холодильнику.