Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь без приготування шинка обід › Шинкові рулетики з хріном
Шинкові рулетики з хріном

Шинкові рулетики з хріном

Шинка є одним із самих смачних м'ясних продуктів. Це апетитне куряче, яловиче або свиняче м'ясо, приготоване особливим способом, може бути ситною складовою різних страв. У запропонованому рецепті шинка є основою для оригінальної закуски. Закуски - це родзинка будь-якого святкового столу, і бувають вони холодними і гарячими. Наше блюдо - холодна закуска, приготування якої не відніме у Вас багато часу, а результат не розчарує. Приготовлені рулетики можна подати на блюді, оформленому відповідно до Вашої фантазії, наприклад, помідорами і зеленню. Смачні та ситні, шинкові рулетики з хріном прикрасять будь-який святковий стіл.

Кількість порцій 3
Час приготування 25 хв

  1. 1. Шинка — 500 г.
  2. 2. Сметана — 200 г.
  3. 3. Корінь хріну — 150 г.
  4. 4. Листя салату — 300 г.
  5. 5. Цукор — 1/2 ч. л.
  6. 6. Оцет — 1 ч. л.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спершу треба приготувати начинку для рулетиків. Хрін очистити. Помити. Натерти на дрібній терці. Додати сметану, цукор, сіль, оцет. Перемішати все.

  2. Нарізати тонкими скибочками шинку. Змастити, отриманою раніше масою. Згорнути. Обернути салатним листям.

  3. Викласти рулети щільно в салатницю. До холодної закуски можна подати соус.