Вертути з фруктами
- 1. Борошно пшеничне — 2 склянки
- 2. Вода — 0,5 склянки
- 3. Олія соняшникова — 0,5 склянки
- 4. Сіль — 0,25 ч. л.
- 5. Цукор — 2 ст. л.
- 6. Фрукти — 200 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
В борошно додати сіль, теплу воду, олію та швидко замісити тісто. Воно має стати еластичним, м'яким. Розділити тісто на 4 частини. Залишити на 10-15 хвилин, але не більше.
Із однієї частини тіста розкачати корж діаметром 20-25 см. Те саме зробити з другою частиною тіста. Взяти перший корж і потроху розтягувати його по колу. Потім продовжувати розтягувати на руках. Робити треба швидко, але слідкувати, щоб тісто не рвалося.
На стіл розстелити чисту марлю або пелюшку та присипати борошном, розкласти витягнуте тісто, скропити олією. З другою частиною тіста зробити те саме і викласти зверху на перший корж. Скропити олією.
Викласти фруктову начинку та присипати цукром. Згорнути в рулет, піднімаючи край тканини. Отриманий рулет скручувати у жгут.
Сковороду змастити олією та викласти жгут "равликом", рясно збризнути олією. Випікати при температурі 200°C градусів протягом 60-70 хвилин до отримання рум'яної скоринки. Потім охолодити, накривши рушником.