Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська другі страви › Вегетаріанська запіканка
Вегетаріанська запіканка

Вегетаріанська запіканка

Пропонуємо вам рецепт прекрасної вегетаріанської запіканки. Готується дана запіканка зовсім недовго. Зате в підсумку ви отримаєте неймовірно корисну і смачну страву. Інгредієнти, які входять до складу даної страви, обумовлюють цю корисність. Дана страва відмінно підійде в якості легкої некалорійної і корисної вечері. Також запіканка відмінно урізноманітнює пістне меню. А ще, як пістна страва, вона відмінно впишеться на стіл у Святий Вечір перед Різдвом. До речі, страви на основі цукіні дуже добре вживати людям, які страждають хворобами травлення, серцевими хворобами. Крім цього, корисні властивості цукіні нормалізують обмін речовин і поліпшують склад крові, виводять з організму токсини.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Болгарський перець — 3 шт.
  2. 2. Помідори — 2 шт.
  3. 3. Цукіні — 3 шт.
  4. 4. Цибуля — 2 шт.
  5. 5. Часник — 2 зубчики
  6. 6. Соняшникова олія — 3 ст. л.
  7. 7. Панірувальні сухарі — 2 ст. л.
  8. 8. Гаряча вода — 150 мл.
  9. 9. Петрушка — за смаком
  10. 10. Червоний перець мелений — за смаком
  11. 11. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати цукіні кубиками. Болгарський перець очистити і нарізати.

  2. Помідори ошпарити окропом, зняти шкіру, нарізати кубиками. Цибулю дрібно посікти.

  3. Розігріти в сковороді олію, обсмажити солодкий перець, додати помідори, подрібнений часник і цибулю. Перемішати і готувати 20 хвилин.

  4. Форму змастити олією, посипати панірувальними сухарями.

  5. Викласти шарами цукіні і приготовані овочі, посипаючи кожен шар червоним меленим перцем і сіллю.

  6. Влити гарячу воду. Запікати в духовці 30 хвилин при температурі 120°C. Прикрасити петрушкою.