Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь важкий українська обід › Вареники з гарбузом
Вареники з гарбузом

Вареники з гарбузом

Тісто для вареників робиться з пшеничного борошна. Зазвичай воно прісне, але буває і дріжджовим, і на кефірі. Все залежить від того, яка у вас начинка. Але вареники з гарбузом - таку страву ви не пробували точно. І хоча страва така досить сезонна(тільки в період, коли дозріває гарбуз), все ж вам варто спробувати приготувати їх, оскільки вони того варті. Як відомо, в гарбузі дуже багато корисних вітамінів, деякі з яких навіть не зустрічаються більше ні в яких продуктах. Крім того, такі вареники виходять дуже солодкі, вони буквально тануть у роті. А якщо ще їх помазати медом або варенням, то смак вийде просто незабутнім.

Кількість порцій 4
Час приготування 90 хв

  1. 1. Яйце куряче — 1 шт.
  2. 2. Вода — 1 ст.
  3. 3. Борошно пшеничне — 2 ст.
  4. 4. Гарбуз — 500 г.
  5. 5. Цукор — за смаком
  6. 6. Мед — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У миску вбити яйце, вилити воду, додати борошно і сіль. Замісити круте тісто.

  2. Очистити гарбуз, натерти на крупній тертці, додати цукор, змішати, залишити на 30 хвилин. Після, гарбуз трохи віджати.

  3. Тісто розділити на кілька невеликих шматків, розкачати качалкою, викласти в центр кожного начинку, з'єднати краї.

  4. При подачі полити зверху медом.