Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська сніданок › Вафлі з пармезану
Вафлі з пармезану

Вафлі з пармезану

Вафлі з пармезану, без сумніву, сподобаються любителям сирної випічки. Щоб надати вафлям різні відтінки смаку, за бажанням в процесі приготування можна додати до сирної маси подрібнену зелень, зокрема петрушку і кріп. Можна поекспериментувати з тархуном і чебрецем. Хочете отримати десертний варіант, шукайте цікаві добавки. Якщо у Вас немає форми для вафель, використовуйте деко, накритий листом пергаменту. Пармезанові вафлі за запропонованим рецептом подають до супів, зелених салатів, гарячих овочевих страв і страв з риби.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Сир пармезан — 300 г.
  2. 2. Борошно пшеничне — 1 ст. л.
  3. 3. Масло вершкове — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 180°C. Форму для випікання вафель змастити маслом.

  2. У мисці змішати тертий сир і борошно, перемішати.

  3. Викласти тісто у форми для вафель, поставити в духовку, випікати протягом 10 хвилин.

  4. При подачі покласти зверху на вафлі шматочок вершкового масла.