Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита гарбуз › Тиквончики
Тиквончики

Тиквончики

Пропонуємо вам приготувати дуже смачні і корисні пончики з гарбуза - тиквончики. Десерт цей дуже корисний, що ви зустрінете не так часто на прилавках магазинів. Гарбуз славиться величезною кількістю корисних вітамінів. Він подарує легкість вашому шлунку, здорове сяйво шкірі і ритмічне биття серцю, почистить кров і зміцнить імунітет. Такі пончики не додадуть вам зайвої ваги, а навпаки позбавлять від неї. Тому що гарбуз чудово розщеплює жири. Ви можете насолоджуватися пончиками, скільки вашій душі завгодно, і не думати про калорії. І це ще один спосіб зміцнити імунітет ваших діток. Насолоджуйтесь!

Кількість порцій 2
Час приготування 140 хв

  1. 1. Гарбуз — 500 г.
  2. 2. Мука — 2 стак.
  3. 3. Цукор — 1 ст. л.
  4. 4. Дріжджі пресовані — 15 г.
  5. 5. Олія рослинна — 500 мл.
  6. 6. Цукрова пудра — 3 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гарбуз очистити та нарізати шматочками. Варити гарбуз у невеликій кількості води до готовності. Після цього протерти його, щоб він обсушився.

  2. Замісити тісто із муки, дріжджів, цукру, масла та гарбузового пюре. Залишити тісто на дві години для бродіння, воно повинне збільшитись в два-три рази.

  3. Сформувати пончики та викласти їх на змащену олією поверхню.

  4. Смажити пончики до красивого золотистого кольору. Викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.

  5. Щедро посипати цукровою пудрою.