Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь без термічної обробки європейська вечеря › Салат з тунця з червоною квасолею та овочами
Салат з тунця з червоною квасолею та овочами

Салат з тунця з червоною квасолею та овочами

Відмінні смакові якості червоної квасолі, її пружна консистенція і яскравий вигляд сприяли появі великої кількості різноманітних страв і закусок з її участю. Тому рекомендуємо звернути пильну увагу на даний чудовий салатик з овочами, рибкою і цим бобовим продуктом. Легкий і свіжий, ситний і поживний, вишуканий і пікантний одночасно. Така цікава страва внесе яскраві фарби і несподівані смакові акценти в Ваш буденний раціон, а також займе «коронне» місце на святковому застіллі. Якщо бажаєте зробити більш легкий і дієтичний варіант салату – майонез можете замінити комбінацією оливкової олії, бальзамічного оцту і лимонного соку. Приємного Вам апетиту.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Тунець консервований — 250 г.
  2. 2. Квасоля — 300 г.
  3. 3. Капуста пекінська — 300 г.
  4. 4. Огірки — 200 г.
  5. 5. Помідори — 200 г.
  6. 6. Майонез — 20 г.
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. З тунця злити рідину. Якщо квасоля суха, то відварити, якщо консервована, то злити рідину. Капусту помити, зняти верхні листки і нашаткувати.

  2. Огірки та помідори помити і нарізати кубиками. Змішати в мисці всі інгредієнти і додати майонез. Обережно все перемішати і охолодити салат перед подачею.