Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь духовка торти › Торт із трюфельним кремом
Торт із трюфельним кремом

Торт із трюфельним кремом

Домашні десерти завжди цінуються вище, ніж куплені в магазині. Адже домашні десерти завжди свіжі, смачні, натуральні. Та й для дітей такі десерти набагато краще, ніж магазинні, тому що вони на сто відсотків свіжі і натуральні. Якщо ви хочете приготувати теж щось домашнє до чаю, тоді спробуйте зробити торт з трюфельним кремом за нашим рецептом. Це дуже повітряний і легкий десерт. Ніжне бісквітне тісто і вершково-шоколадний крем. Це просто смакота. Немає кращого рецепту, ніж рецепт торту з трюфельним кремом. Так що мерщій поспішайте приготувати цей чудовий десерт з прекрасним смаком і ароматом для своїх рідних.

Кількість порцій 10
Час приготування 80 хв

  1. 1. Вершки (33-35%) — 500 мл.
  2. 2. Вода — 1 ст.
  3. 3. Олія — 0,5 ст.
  4. 4. Молоко — 2 ст.
  5. 5. Яйце — 2 шт.
  6. 6. Розпушувач — 1,5 ч. л.
  7. 7. Цукор — 2 ст.
  8. 8. Какао-порошок — 6 ст. л.
  9. 9. Борошно — 2 ст.
  10. 10. Шоколад гіркий — 300 г.
  11. 11. Шоколад білий — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. З'єднати борошно, цукор, какао, соду і розпушувач. Добре перемішати.

  2. Яйця збити з молоком та олією, з'єднати з сухою сумішшю, коли добре буде перемішано, додати склянку крутого окропу, знову перемішати.

  3. Форму трохи змастити маслом і випікати бісквітні коржі 25 хвилин при температурі 180°С.

  4. Для крему 250 мл. вершків нагріти до кипіння, вимкнути вогонь і покришити в них гіркий шоколад, перемішати, поки шоколад не розчиниться і остудити.

  5. 250 мл. вершків, що залишилися, збити міксером до кремоподібного стану, і, не припиняючи збивати, додати шоколадну масу.

  6. Готові коржі змастити кремом. Торт прикрасити розтопленим білим шоколадом.