Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська зима › Томатний суп із локшиною
Томатний суп із локшиною

Томатний суп із локшиною

Супи завжди повинні бути легкими, але і в той же час ситними. Крім того, однотипні і традиційні супи з часом набридають. Тому хочеться завжди чогось новенького і незвичайного. Суп з креветками і локшиною - це якраз те, що треба. Креветки хоч і не надто калорійні, але дуже смачні. Як і всі морепродукти, вони багаті на білок, що важливо для нашого організму. Крім креветок в супі дуже багато різних важливих інгредієнтів. Наприклад, помідори. Вони добре розбавляють суп, роблять його більш соковитим. А локшина, звичайно ж, робить страву більш ситною. Тому такий суп цілком зійде як повноцінна страва, яку можна подавати з бутербродами.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Цибуля — 1 шт.
  2. 2. Масло вершкове — 20 г.
  3. 3. Базилік свіжий — за смаком
  4. 4. Бульйон — 1 л.
  5. 5. Локшина — 150 г.
  6. 6. Петрушка — за смаком
  7. 7. Помідори — 600 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Креветки — 200 г.
  10. 10. Часник — 2 зубчика
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю порізати кільцями. У сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити кільця цибулі до легкої прозорості.

  2. До цибулі додати нарізані помідори, дрібно нарізаний часник і трави (базилік і петрушку). Тушкувати все разом 7 хвилин.

  3. Підготувати креветки і локшину. Креветки відварити 3 хвилини. Окремо в спокійно киплячий бульйон покласти локшину. Варити протягом 5 хвилин.

  4. До локшини додати вміст сковороди і нарізані шматочками креветки. Посолити. Прокип'ятити разом 2 хвилини.