Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий духовка м'ясо › Кільцевий пиріг з подвійною начинкою
Кільцевий пиріг з подвійною начинкою

Кільцевий пиріг з подвійною начинкою

Кільцевій пиріг з подвійною начинкою - ще один чудовий спосіб приготувати солоний пиріг. Здається, в ньому є все. Завдяки пиву тісто пирога буде незвичайним і пухким. Воно буквально танутиме в роті. А курка і сир роблять пиріг ситним. Так, шматочок такої випічки може замінити вам повноцінний прийом їжі. Готувати таке блюдо - одне задоволення. А якій господині не приносить радість робити щасливими своїх рідних?! Зберіть за своїм столом всіх близьких - і подаруйте їм почуття родинної любові і благополуччя завдяки такому незвичайному пирогу. Насолоджуйтеся смаком дивовижної страви і сімейним затишком!

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Мука — 500 г.
  2. 2. Яйця — 6 шт.
  3. 3. Цибуля — 1 шт.
  4. 4. Олія рослинна — 30 г.
  5. 5. Маргарин — 200 г.
  6. 6. Пиво — 150 мл.
  7. 7. Сіль — 1 ч. л.
  8. 8. Куряче філе — 400 г.
  9. 9. Перець — за смаком
  10. 10. Сир — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Приготувати швидке тісто для пирога. Маргарин, пиво, борошно і трохи солі замісити у тісто. Муки додати стільки, щоб відлипала від рук.

  2. Приготувати начинку для пирога. Філе курки нарізати на дрібні шматочки. Цибулю нарізати також та обсмажити до золотистого кольору. Додати філе і обсмажувати до готовності хвилин 15. Не забути посолити і поперчити за смаком.

  3. Готувати наступну начинку для пирога. Нарізати дрібно зелену цибулю. Викласти її в окрему чашу, додати туди посічені варені яйця. Також в цю начинку додати тертий на середній тертці сир. Все перемішати, можна посолити.

  4. Деко змастити олією. Розрізати пласти тіста на смужки шириною 4-5 сантиметра, трішки їх розкатати по ширині та по довжині. Викласти начинку. Спочатку першу - з курки та цибулі, а потім другу - з цибулі, яєць та сиру. Заліпити так, щоб отримати ковбаски.

  5. Викласти пиріг на змащене деко, першу ковбаску закрутити, до неї приліпити наступну і так зробити з кожною, класти швом донизу. Випікати при температурі 200°С хвилин 30-35.