Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь без термічної обробки європейська літо › Тісто на червоному вині для піци
Тісто на червоному вині для піци

Тісто на червоному вині для піци

Піца і вино - ці два продукти у всіх напевно асоціюються з батьківщиною цих продуктів, з Італією. Піца і червоне вино ще й дуже гармонійно поєднуються між собою. Сьогодні ми вам запропонуємо приготувати тісто для піци на червоному вині. Про таке тісто не кожен чув. І воно точно викличе зацікавленість навіть у найдосвідченіших господинь. Смак тіста здивує навіть гурмана. Вино додасть піці ні з чим незрівняний післясмак. Тісто виходить незвичайним, по-перше із-за свого кольору, адже вино у нас червоне. Смак самого тіста ні з чим незрівняний. Тісто здивує вас одночасно своєю ніжністю і міцністю, взагалі особливим смаком. Рекомендуємо його обов'язково спробувати!

Кількість порцій 4
Час приготування 110 хв

  1. 1. Вино червоне напівсолодке — 70 мл.
  2. 2. Вода — 120 мл.
  3. 3. Цукор — 1 ст. л.
  4. 4. Борошно пшеничне — 1.8 ст.
  5. 5. Сіль — 3 г.
  6. 6. Дріжджі сухі — 7 г.
  7. 7. Олія оливкова — 3 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сухі дріжджі з'єднати з борошном.

  2. У борошняну суміш додати оливкову олію.

  3. Додати воду і вино.

  4. Поступово вимішуючи борошно, замісити тісто. Тісто має бути м'яким і злегка липнути до рук.

  5. Накрити тісто рушником і поставити в тепле місце на 1,5 години. Тісто готове. З такої кількості тіста вийде 4 невеликі піци.