Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська квасоля обід › Суп-пюре з квасолі
Суп-пюре з квасолі

Суп-пюре з квасолі

Квасоля - дуже корисний продукт, який широко використовують в кулінарії. Квасоля - важливий інгредієнт багатьох страв, але особливо гарні квасолеві супи-пюре. Вони смачні, наваристі, ароматні. Крім того, всі страви з використанням квасолі виходять дуже ситними. Для приготування запропонованої страви цілком підійде і суха, і консервована квасоля. При використанні сухої квасолі необхідно перед варінням замочити її на кілька годин у воді. Квасоля досить гармонійно поєднується з різними інгредієнтами. У нашому випадку вона чудово гармонує з ріпчастою цибулею, морквою, корінням селери і петрушки.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Квасоля — 600 г.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  3. 3. Коріння селери — 1 шт.
  4. 4. Коріння петрушки — 1 шт.
  5. 5. Морква — 4 шт.
  6. 6. Борошно пшеничне — 6 ст. л.
  7. 7. Олія рослинна — 160 мл.
  8. 8. Петрушка — 2 ст. л.
  9. 9. Вода — 1,5 л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Квасолю необхідно попередньо замочити на ніч у воді, після відварити.

  2. Цибулю, коріння селери і петрушки, а також моркву нарізати кубиками, відварити до готовності, потім протерти блендером до пюреподібної консистенції разом із відвареною квасолею.

  3. Борошно необхідно просіяти, розігріти сковороду з олією, висипати борошно, обсмажити, додати трохи бульйону, в якому варилися овочі, додати в сковороду овочеве пюре, готувати протягом 4-5 хвилин. Додати сіль за смаком. До супу подають грінки.