Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь середній шпинат літо › Суп зі шпинату з тартаром з молодого теляти
Суп зі шпинату з тартаром з молодого теляти

Суп зі шпинату з тартаром з молодого теляти

Суп зі шпинату з тартаром з молодого теляти – чудове дієтичне блюдо. Дуже поживний і корисний суп. Ніжне м'ясо теляти насичене мінералами, вітамінами і легкозасвоюваними кислотами. Колір м'яса молодого теляти блідо-рожевий, а запах трохи солодкуватий, що нагадує запах молока. Щоб готове м'ясо легко пережовувалось, різати телятину потрібно тільки поперек волокон. Такий суп рекомендується включати в дитяче меню або в раціон для хворих і літніх людей.

Кількість порцій 1
Час приготування 20 хв

  1. 1. Шпинат — 140 г.
  2. 2. Картопля — 60 г.
  3. 3. Цибуля-шалот — 20 г.
  4. 4. Олія оливкова — 20 мл.
  5. 5. Вирізка теляча — 50 г.
  6. 6. Яйце перепелине — 1 шт.
  7. 7. Бульйон овочевий — 100 мл.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
  10. 10. М'ята свіжа — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю очистити, крупно нарізати, подрібнити цибулю-шалот. На сковороді розігріти оливкову олію, обсмажити картоплю і цибулю-шалот протягом 5 хвилин.

  2. Ретельно промити шпинат. Додати в сковороду до картоплі і цибулі, залити бульйоном. Тушкувати до готовності.

  3. Перекласти суміш зі сковороди в чашу блендера, подрібнити, процідити. Посолити і поперчити за смаком.

  4. М'ясо нарізати маленькими шматочками, додати сіль і перець за смаком, скропити оливковою олією.

  5. Яйце підсмажити трохи на оливковій олії на сковороді.

  6. При подачі на тарілку покласти вирізку, налити суп, покласти яйце на вирізку, полити трохи оливковою олією і прикрасити м'ятою.