Свинячі ребра в кисло-солодкому соусі
- 1. Свинячі ребра — 750 г
- 2. Крохмаль — 1,5 ч.л.
- 3. Рослинна олія — 50 мл
- 4. Соєвий соус — 15 мл
- 5. Оцет — 20 мл
- 6. Цукор — 20 г
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Борошно — 0,5 ч.л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Ребра промити і розділити на шматочки завдовжки близько 2 см. Викласти в глибокий посуд, посолити.
Крохмаль (0,5 ч.л.) розвести в невеликій кількості холодної води. Додати борошно, все добре перемішати. Цією сумішшю залити ребра.
На сковороду налити олію і на середньому вогні прогріти до помірної температури. Опустити в масло ребра і смажити до тих пір, поки на їхній поверхні не утвориться скориночка. Дістати ребра шумівкою, щоб стік зайвий жир. Якщо вони склеїлися між собою, розділити їх.
Продовжити нагрівати олію, і, коли вона знову добре прогріється, ще раз опустити ребра в сковороду і смажити до золотистого кольору, після чого ребра вийняти, а олію, що залишилася, злити.
З'єднати оцет, цукор, соєвий соус і 1 ч.л. крохмалю. Влити цю суміш в сковороду, потім опустити в неї ребра. Продовжуючи нагрівати сковороду, перевернути ребра кілька разів, щоб вони просочилися соусом. Викласти готові ребра на блюдо і подавати.