Свинина, запечена в тісті
- 1. Свинина — 1,5 кг.
- 2. Гірчиця — 2 ст. л.
- 3. Мед — 3 ст. л.
- 4. Цибуля — 1 шт.
- 5. Часник — 5 зубчиків
- 6. Перець чорний мелений — за смаком
- 7. Лавровий лист — 1 шт.
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Борошно — 1 стакан
- 10. Соняшникова олія — за смаком
- 11. Вода — 300 мл.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для маринаду змішати мед, гірчицю, сіль, чорний мелений перець.
Отриманим маринадом змастити свинину. Залишити на 2 години.
Замісити тісто з води, солі і борошна. Дати настоятися 30 хвилин.
Почистити часник, порізати на тонкі смужки. Зробити в м'ясі довгі надрізи і нашпигувати часником.
Посипати борошном стіл, покласти тісто і розкачати його. Перенести розкачане тісто на деко, змащене соняшниковою олією.
Цибулю очистити, помити і порізати півкільцями. Покласти половину цибулі на середину тіста. Потім викласти лавровий лист. Зверху розмістити м'ясо. Полити 2 ст. л. маринаду. Викласти на м'ясо цибулю.
Загорнути м'ясо в тісто. Защипнути края. Запікати в духовці 2 години. Залишити остигати м'ясо в духовці. Дістати. Розрізати тісто і витягти м'ясо.