Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська м'ясо › Свинина з зеленим перцем у солодкому соусі
Свинина з зеленим перцем у солодкому соусі

Свинина з зеленим перцем у солодкому соусі

Свинина з зеленим перцем у солодкому соусі - прекрасне блюдо для тих, хто любить ніжні відчуття, хто замість гостроти надає перевагу кислинці і солодкому смаку. М'ясо стане відмінним доповненням для гарніру. Також його можна просто подавати з хлібом і намазкою. У міру солодким м'ясо стане завдяки болгарському перцю, соєвому соусу і солодкому соусу чилі. Аромат каррі та імбирного сиропу дасть усім знати, що у вас в домі свято, навіть далеким сусідам. Цей аромат рознесе радість по всьому району. А приготувати такий кулінарний шедевр можна всього за 20 хвилин. Тому ощасливте свого чоловіка, після чого він буде намагатися дарувати радість і вам.

Кількість порцій 3
Час приготування 20 хв

  1. 1. Свинина — 500 г.
  2. 2. Соєвий соус — 4 ст. л.
  3. 3. Імбирний сироп — 2 ст. л.
  4. 4. Соус чилі солодкий — 3 ст. л.
  5. 5. Цукор коричневий — 1 ст. л.
  6. 6. Чилі пудра — 1/4 ч. л.
  7. 7. Каррі порошок — 1/2 ч. л.
  8. 8. Цибуля — 1 шт.
  9. 9. Часник — 2 зубчика
  10. 10. Перець болгарський — 1 шт.
  11. 11. Олія рослинна — 3 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю порізати тонкими півкільцями, болгарський перець соломкою середнього розміру. М'ясо нарізати тонкою соломкою.

  2. В окремому посуді змішати соєвий соус, імбирний сироп, соус чилі, цукор, чилі-пудру і каррі.

  3. У воці на сильному вогні розігріти 2 ложки рослинної олії і обсмажиті цибулю і зелений перець 2-3 хвилини до золотистого кольору. Перекласти на тарілку.

  4. Зробити знову сильний вогонь під вокою і додати масло, що залишилось. Обсмажити м'ясо до золотистої скоринки 2-3 хвилини. Потім додати подрібнений часник і обсмажити ще 30 секунд.

  5. Додати цибулю з перцем і влити соус. Готувати 5 хвилин, помішуючи, на сильному вогні.