Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь пасха салати вечеря › Салат "Соняшник"
Салат "Соняшник"

Салат "Соняшник"

Щоб приготувати салат "Соняшник", не потрібно докладати багато зусиль, головне - це бажання, натхнення зробити незвичайну страву і трохи фантазії, для того щоб красиво прикрасити салат. Саме в оформленні головна незвичайність! На вигляд салат має форму соняшника. У страві досить багато інгредієнтів, але кожен з них доповнює один одного. Наприклад, курка і гриби - це чудове смакове поєднання. Курка ще й багата на білки. Ну, а морква - джерело каротину, який так необхідний для зору. У підсумку отримуємо ситний салат, який стане чудовою прикрасою вашого святкового столу.

Кількість порцій 8
Час приготування 45 хв

  1. 1. Печериці мариновані — 480г
  2. 2. Курячий окіст — 200г
  3. 3. Цибуля — 1шт
  4. 4. Морква варена — 1шт
  5. 5. Яйця варені — 4шт
  6. 6. Кукурудза консервована — 340г
  7. 7. Майонез — 300г
  8. 8. Чіпси — 150г
  9. 9. Маслини — 100г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Курячий окіст натерти спеціями «для курки» або ж сіллю з перцем, покласти на сковорідку, обсмажити до готовності і золотистого кольору.

  2. Мариновані гриби розрізати навпіл, якщо вони невеликі, і на чверті, якщо вони великі.

  3. Відокремити куряче м'ясо від кісточки і нарізати середніми шматочками.

  4. Цибулю нарізати дрібними кубиками, яйця - середніми, натерти варену моркву.

  5. На широке блюдо необхідно шарами послідовно викладати продукти, кожен змазуючи майонезом (за винятком шару яєць та цибулі). Отже, викладати в такій послідовності: куряче філе, відварна морква, порізані гриби, подрібнена цибуля, яйця і кукурудза.

  6. Чорні маслини необхідно порізати половинками і покласти їх, не повністю закриваючи шар кукурудзи. Після цього потрібно викласти по колу тарілки чіпси.