Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська зима › Вершковий суп з сьомгою
Вершковий суп з сьомгою

Вершковий суп з сьомгою

Такою стравою ви здивуєте кожного, навіть самого запеклого гурмана. Вершковий суп із сьомги - це не просто класична юшка, до якої ми звикли. Це ніжна, смачна, незвичайна перша страва, просто свято для вашого шлунка і, відповідно, для настрою. Саме вершки роблять смак супу таким ніжним, а томати надають йому легкості і вишуканості. Що вже говорити про смак сьомги. Трохи цієї благородної риби зіграють велику роль, подарувавши страві відмінний, але при цьому легкий, навар. Погодьтеся, не кожен день ви їсте на обід червону рибу, але іноді просто треба собі дозволити таку смачну радість. Такі старання не залишаться непоміченими!

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Філе сьомги — 300 г
  2. 2. Картопля — 500 г
  3. 3. Помідори — 300 г
  4. 4. Цибуля — 1 шт.
  5. 5. Морква — 150 г
  6. 6. Вершки 10-20% — 500 мл
  7. 7. Рослинна олія для смаження — 4 ст.л.
  8. 8. Зелень — за смаком
  9. 9. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю дрібно покришити і обсмажити її в каструлі середнього розміру на розігрітій рослинній олії до м'якості.

  2. Моркву натерти на середній терці і додати до цибулі, продовжити обсмажувати.

  3. З помідорів зняти шкірку - щоб це було легше зробити, попередньо треба опустити їх на кілька секунд в окріп. Нарізати їх кубиками і додати в каструлю, ще трохи обсмажити всі овочі.

  4. Після чого влити в каструлю 1 літр води і довести до кипіння.

  5. Картоплю почистити і нарізати невеликими кубиками.

  6. Коли вода закипить, ввести картоплю, трохи посолити і продовжити варити.

  7. Рибу нарізати невеликими шматочками.

  8. Після закінчення 5-7 хвилин, додати в каструлю рибу і влити вершки. Продовжити варити до тих пір, поки картопля не буде готова.

  9. Зняти каструлю з вогню, при необхідності суп ще трохи посолити.

  10. Зелень дрібно порубати і при подачі посипати нею суп.