Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь борошно осінь › Солодкий рулет з джемом
Солодкий рулет з джемом

Солодкий рулет з джемом

До Вас прийшли неждані гості? Здивуйте всіх і приготуйте солодкий рулет з джемом. Він неодмінно стане Вашими улюбленими домашніми ласощами. Випікати корж для майбутнього рулету необхідно до світло-коричневого кольору. Бісквіт повинен бути пружним і пористим. Важливо не перетримати його в духовці, інакше він буде ламатися при скручуванні. Після чого рекомендується його викласти і накрити вологим рушником. Порада: щоб рулет був більш соковитим, змастіть корж сметаною, а потім джемом. Для краси можна полити його зверху розтопленим шоколадом і посипати цукровою пудрою.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 200 г.
  2. 2. Сода — 0,5 ч. л.
  3. 3. Яйце куряче — 2 шт.
  4. 4. Молоко згущене — 200 мл.
  5. 5. Джем — за смаком
  6. 6. Пудра цукрова — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати в мисці згущене молоко і яйця. Збити міксером. Додати соду в миску, гашену оцтом і дрібку солі. Додати в миску борошно, збити ще раз.

  2. Змастити харчовий папір маслом з двох сторін, застелити ним деко для випікання.

  3. Викласти тісто на деко. Випікати в духовці на маленькому вогні до готовності.

  4. Викласти корж з деко, перекласти на стіл, дати трохи охолонути, змастити джемом, обережно загорнути тісто в рулет. Коли рулет охолоне, при подачі посипати цукровою пудрою.