Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь російська десерти літо › Сирники з родзинками (без борошна)
Сирники з родзинками (без борошна)

Сирники з родзинками (без борошна)

Які смачні все таки ці сирники. Багато хто любить сирники. Але мало хто замислюється про походження самої страви. А між іншим - це наша українська національна страва. До речі, в Білорусії і в Росії теж готують сирники. Найбільш популярні прості сирники та сирники з родзинками. Але в сирники можна додавати і моркву, і курагу, і яблуко, і грушу, і горіхи. Зрештою в сирники додають картоплю, в рідкісних випадках - зелену цибулю або кріп. Але ми сьогодні з вами обмежимося класичним варіантом. Будемо готувати сирники з родзинками. Ті найсолодші смачні знайомі з дитинства нам сирники. Вони добре поєднуються з молоком, ранковою кавою або чаєм. Їх добре подавати зі сметаною і з якимось варенням або джемом.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Домашній сир 9% — 240 г.
  2. 2. Цукор — 1 ст. л.
  3. 3. Яйце куряче — 2 шт.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Крупа манна — 2 ст. л.
  6. 6. Розпушувач — 0,2 ч. л.
  7. 7. Пластівці вівсяні — 4 ст. л.
  8. 8. Родзинки — 0,5 ст.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати в мисці два яйця і сир, ретельно перемішати, додати цукор. Додати в миску вівсяні пластівці і манку, перемішати. Всипати сіль і розпушувач. Перемішати.

  2. Промити під холодною водою родзинки, залити окропом, після родзинки додати в миску до решти інгредієнтів.

  3. Ретельно перемішати до однорідної маси. Поставити сковороду на вогонь, влити олію, розігріти сковороду. Столовою ложкою викласти на сковороду тісто.

  4. Сковороду накрити кришкою, зменшити вогонь, готувати сирники 5-6 хвилин, після перевернути на іншу сторону, готувати 5 хвилин. Коли сирники будуть готові, вогонь вимкнути, дати настоятися сирникам в сковороді.