Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь блендер вегетаріанські страви › Cамбук із гарбуза та яблук
Cамбук із гарбуза та яблук

Cамбук із гарбуза та яблук

Пропонуємо вашій увазі прекрасний низькокалорійний десерт – самбук із гарбуза та яблук. Мікс гарбуза із яблуком – найкорисніше поєднання. Наш організм особливо потребує додаткових вітамінів восени. Такий десерт – ще одна можливість доповнити наш раціон такими корисними мікроелементами як залізо і ще цілим рядом вітамінів. М’якіть гарбуза і яблука ми запікаємо, отримуючи, таким чином, незабутній свіжий аромат і зберігаємо усю користь цих продуктів. Гарбуз та яблуко є низькокалорійним десертом, таким важливим та необхідним для бажаючих поласувати та одночасно зберегти свою фігуру в нормі. Ось такий нескладний спосіб урізноманітнити осінні будні.

Кількість порцій 8
Час приготування 80 хв

  1. 1. Гарбуз — 500 г.
  2. 2. Яблука — 400 г.
  3. 3. Цукор — 200 г.
  4. 4. Желатин — 15 г.
  5. 5. Яйце — 2 шт.
  6. 6. Вода — 400 мл.
  7. 7. Лимон — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 175°C градусів. Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння. Яблука помити, очистити, видалити серцевину.

  2. М'якоть гарбуза і яблука нарізати часточками, запекти до м'якості, близько 20 хвилин. Блендером подрібнити в пюре. Яйце розбити, відокремити білок від жовтка.

  3. Желатин повністю розчинити в теплій воді. У гарбузово-яблучне пюре додати цукор, лимонний сік, яєчний білок і збити все в пухку масу. Постійно помішуючи, тонкою цівкою влити розчинений желатин. Розлити масу по креманках або склянках і поставити в холодильник до застигання (близько години).