Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь російська другі страви риба › Слабосолена скумбрія
Слабосолена скумбрія

Слабосолена скумбрія

Слабосолона скумбрія легко стане вашою улюбленою закускою в будь-яку пору року, особливо в холодну. Завдяки картоплі це блюдо цілком може служити в якості самостійного, а не просто закускою. Нагадаємо вам, що скумбрія містить нікотинову кислоту і вітамін D, які допоможуть в оздоровленні кісток, нервової системи та шкіри. Проста на перший погляд страва стане відмінною прикрасою святкового столу. Адже яке російське чи українське застілля обходиться без оселедця? Ви можете проявити фантазію і замінити звичний оселедець такою от слабосоленою скумбрією. Здивуйте ваших гостей, адже це так легко.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Філе скумбрії — 1 кг.
  2. 2. Картопля молода — 800 г.
  3. 3. Цибуля червона — 5 шт.
  4. 4. Оцет винний — 4 ст. л.
  5. 5. Сік лимонний — 4 ст. л.
  6. 6. Масло вершкове — 100 г.
  7. 7. Сіль — 100 г.
  8. 8. Цукор — 50 г.
  9. 9. Кріп — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно взяти філе риби та натерти його сумішшю цукру і солі, покласти в миску, накрити плівкою і залишити в холодильнику на добу.

  2. Потім відварити картоплю. Після того, як вода закипить, картоплю варити ще близько п'ятнадцяти хвилин до готовності.

  3. В цей час змішати винний оцет і лимонний сік. Цибулю нарізати тонкими півкільцями і залишити маринуватися в цій суміші до подачі. З каструлі з картоплею злити воду і відразу покласти вершкове масло, добре перемішати.

  4. Рибу нарізати скибочками товщиною близько двох сантиметрів, викласти на тарілку разом з цибулею і картоплею, прикрасити кропом і подавати.