Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь літо › Салат з оселедця з яблуком
Салат з оселедця з яблуком

Салат з оселедця з яблуком

Якщо з оселедця вам доводилося готувати тільки всім відомий салат під шубою, візьміть на озброєння ще один рецепт. Довго клопотати над ним не доведеться, а смак сподобається вам не менше. Якщо картоплею, яйцями і цибулею в салаті нікого не здивувати, то в цьому салаті основний тон задає оригінальне поєднання яблук і оселедця. Яблука додадуть вам не лише кисло-солодкий смак і приємний аромат, такий незвичайний в цьому поєднанні, але і масу вітамінів і інших необхідних корисностей. При подачі рекомендуємо прикрасити його зеленню і часточками яблук, які треба обов'язково окропити лимонним соком, щоб вони не потемніли.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Філе оселедця — 300 г
  2. 2. Яйця — 3 шт.
  3. 3. Картопля — 3 шт
  4. 4. Яблука (середні) — 2 шт.
  5. 5. Цибуля — 1 шт.
  6. 6. Майонез — за смаком
  7. 7. Мелений чорний перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю відварити в мундирі і остудити.

  2. Яйця відварити і також остудити.

  3. Тим часом дрібно нарізати цибулю, потім залити її окропом і залишити на 10 хвилин. Потім злити окріп і промити цибулю холодною водою - це допоможе видалити гіркоту.

  4. Картоплю, яка вистигла, очистити і нарізати кубиками.

  5. Філе оселедця нарізати кубиками приблизно такого ж розміру.

  6. Яблука очистити, видалити серцевину і також нарізати кубиками.

  7. Яйця натерти на середній терці.

  8. З'єднати всі компоненти салату, поперчити і заправити майонезом за смаком.