Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська › Салат з моркви і грибів
Салат з моркви і грибів

Салат з моркви і грибів

Салат з моркви і грибів не вимагає ніяких особливих зусиль і за часом готується дуже швидко. Він дуже поживний і оригінальний на смак. Іноді до його складу додають відварену курку, що робить це блюдо ще ситнішим. Гриби можна використати будь-які, але частіше господарки вживають звичайні шампіньйони, свіжі або консервовані. Цей салат подають, як в теплому, так і в холодному вигляді. Він може бути, як окремою стравою, так і гарніром до м'яса, птиці або риби.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Морква — 2 шт.
  2. 2. Перець солодкий — 1 шт.
  3. 3. Печериці — 150 г.
  4. 4. Оцет бальзамічний — 1 ст. л.
  5. 5. Перець червоний мелений — за смаком
  6. 6. Олія рослинна — 50 мл.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Капуста пекінська — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарвати руками листи капусти, викласти в салатницю. Моркву і перець почистити і нарізати.

  2. Гриби нарізати шматочками, обсмажити на рослинній олії. Після, остудити.

  3. Моркву, гриби і перець додати до листів капусти в миску. Змішати окремо рослинну олію і бальзамічний оцет. Заправити салат отриманою сумішшю, посолити і поперчити за смаком.