Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита салати вегетаріанські страви › Салат картопляний з цибулею
Салат картопляний з цибулею

Салат картопляний з цибулею

Мало хто здогадувався, але картопля – прекрасне поле для Вашої нестримної фантазії і найнесподіваніших експериментів. Тому, як Ви зрозуміли, набридливою смаженою картоплею або картопляним пюре справа не обмежиться. Вашій увазі цікавий варіант салату з картоплею на кожен день. Завдяки грамотній комбінації інгредієнтів і вдалому соусу пересічний овоч набуває вишукані, часом навіть несподівані смакові нотки. Відварна картопля практично маринується в ароматній заправці з оливкової олії та бальзамічного (або винного) оцту. Можете додати трохи лимонного соку для пікантної свіжості. Хрустка ріпчаста і зелена цибуля чудово доповнюють оксамитовий смак картоплі.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Картопля — 500 г.
  2. 2. Цибуля зелена — 50 г.
  3. 3. Оцет — 30 мл.
  4. 4. Олія рослинна — 20 мл.
  5. 5. Цибуля — 120 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити, залити холодною водою і зварити до готовності. Відварену картоплю охолодити і очистити, нарізати кубиками або скибочками. Покласти картоплю в миску, додати сіль і перець.

  2. Зелену цибулю помити і дрібно нарізати. Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння і нарізати (дрібно або кільцями). Змішати рослинну олію і оцет. Посипати картоплю цибулею, додати заправку і обережно перемішати.