Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь салати весна › Салат з курячим філе, рисом і ананасами
Салат з курячим філе, рисом і ананасами

Салат з курячим філе, рисом і ананасами

Незвичайно простий у приготуванні і дуже смачний, поживний салат. Для даного салату краще використовувати довгий рис. Промивають його, поки вода в каструлі не стане прозорою. Щоб рис вийшов розсипчастий, його варять на повільному вогні 15-20 хв. в неемальованій каструлі із закритою кришкою. Як тільки вода повністю випарується - рис готовий. Замість ананаса можна взяти виноград, видаливши з нього кісточки. Рис можна замінити твердим сиром, нарізавши кубиками. Перед подачею салат ставлять у холодильник на 20-30 хвилин. Прикрашають страву, виклавши зверзу на неї часточки ананаса і зелень петрушки.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Куряче філе — 300 г.
  2. 2. Консервовані ананаси — 300 г.
  3. 3. Варений рис — 150 г.
  4. 4. Консервована кукурудза — 380 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Майонез — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити філе до готовності. Остудити. Дрібно нарізати.

  2. Ананаси нарізати невеликими шматочками.

  3. Змішати філе, ананаси, рис, кукурудзу, трохи посолити.

  4. Заправити майонезом.