Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь без термічної обробки європейська обід › Салат з маринованих грибів та шинки
Салат з маринованих грибів та шинки

Салат з маринованих грибів та шинки

Гриби, будь то смажені, мариновані тушковані або варені, чудово поєднуються з будь-якими інгредієнтами і зможуть прикрасити абсолютно будь-яку страву. Відмінні смакові якості, неповторний аромат, апетитний вигляд і пружна текстура роблять цей натуральний продукт однією з кращих закусок не тільки для святкового застілля, але і для звичайної сімейної трапези. У салаті, який ми хочемо Вам запропонувати, використовуються ароматні мариновані грибочки. Тому Ви дуже швидко зможете приготувати цей простий, але дуже смачний і ситний салатик. Вам потрібно лише нарізати всі інгредієнти і заправити салат. Гості навіть і роздягнутися не встигнуть, а Ви вже піднесете до столу неординарну і вишукану страву.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Шинка — 150 г.
  2. 2. Печериці мариновані — 200 г.
  3. 3. Сіль — за смаком
  4. 4. Оливкова олія — 30 мл.
  5. 5. Перець чорний мелений — за смаком
  6. 6. Петрушка — 10 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Шинку нарізати соломкою. З грибів злити рідину. Петрушку помити, просушити і подрібнити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.