Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь другі страви осінь › Сабджі з пряного буряка
Сабджі з пряного буряка

Сабджі з пряного буряка

Сабджі - овочева страва індійської кухні. Переклад слова "сабджі" з мови хінді - "овочі". В Індії в сабджі додають найрізноманітніші спеції. В особливій пошані - каррі. Запропонований варіант страви, звичайно, далекий від оригінальних рецептів індійської кухні. Головний інгредієнт цього рецепта - буряк. Треба відзначити, що цей овоч - дуже корисний, цілющий продукт. Звичний, непримітний буряк містить унікальний набір корисних для здоров'я речовин. Дуже важливо, що багато які з цих речовин незначно руйнуються при тепловій обробці. Буряк незамінний в раціоні людини ніяким іншим овочем. Смакова палітра буряка гармонійно доповнюється іншими інгредієнтами страви: фундуком, родзинками, корицею.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Буряк — 1 шт.
  2. 2. Родзинки — 50 г.
  3. 3. Фундук — 30 г.
  4. 4. Кориця — 1 ч. л.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Оливкова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Очистити буряк від шкірки і натерти на крупній тертці.

  2. У каструлі розігріти олію. Коли закипить, додати корицю і через 10 секунд кинути подрібнені горіхи.

  3. Почекати 15 секунд і додати до олії і горіхів буряк, обсмажувати протягом 1 хвилини.

  4. Додати в каструлю з буряком трохи води, родзинки і тушкувати на середньому вогні до тих пір, поки буряк не стане м'яким. Потім відкрити кришку і випарувати всю вологу. Подавати сабджі теплим.