Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь важкий французька весна › Різнокольорове безе
Різнокольорове безе

Різнокольорове безе

Що може зрівнятися з легким і надзвичайним смаком солодкого безе? Хіба що тільки безе різнобарвне. Такий десерт із задоволенням проковтнуть і дітки, і дорослі. Безе - відмінна альтернатива величезним тортам, з якими потрібно занадто довго возитися, а виходять вони дуже великі і калорійні. Тут же десерт дуже легкий, маленький, порційний. Його досить просто зробити, але виглядає він ефектно. Тому не бійтеся його робити, навіть якщо раніше ви не мали справу з випічкою. Ваші старання з різнобарвним безе будуть винагороджені усіма, хто спробує хоча б один шматочок. А ви від цього отримаєте подвійне задоволення.

Кількість порцій 12
Час приготування 120 хв

  1. 1. Яєчний білок — 3 шт.
  2. 2. Цукрова пудра — 3/4 ст.
  3. 3. Кукурудзяний крохмаль — 1/2 ч. л.
  4. 4. Лимонний сік — 1/2 ч. л.
  5. 5. Харчовий барвник (зелений, червоний, синій і т. д.) — 1 капля
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відокремити яєчні білки від жовтків (знадобляться тільки білки).

  2. Збити білки в піну за допомогою міксера.

  3. Додати 1 чайну ложку цукру, потім ще раз збити білки вінчиком. Додати цукор, що залишився, постійно збиваючи.

  4. Змішати крохмаль і лимонний сік, додати до маси. Безе має виглядати гладеньким і глянцевим.

  5. Розділити безе на 4 чашки. Додати в кожну чашку по невеликій краплі харчового барвника різних кольорів.

  6. Перемішати лопаточкою безе і барвник. Заправити безе в кондитерський мішечок. Видавити порції безе на деко.

  7. Випікати в духовці при 140°С приблизно 30-35 хвилин, потім зменшити температуру до 120°С і підсушувати ще 30 хвилин. Потім, дістати деко з безе і охолодити.