Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь літо › Ранчеро
Ранчеро

Ранчеро

Мексиканська кухня - це дуже древня кухня, яка являє собою синтез древніх ацтекських традицій і традицій іспанських завойовників. Це дуже самобутня і смачна кухня. Вона досить поживна і калорійна. І в той же час мексиканську кухню можна охрестити, як кухню самої древньої цивілізації. Адже сама древня цивілізація, цивілізація ацтеків, існувала на території сучасної Мексики. Кухня відрізняється своїми особливостями. Вона досить гостра і пряна. Ми вам сьогодні пропонуємо приготувати страву мексиканської кухні, яка дуже легко готується в домашніх умовах, але проте вона часта гостя у ресторанних меню. Ця страва з такою мексиканською назвою "Ранчеро".

Кількість порцій 1
Час приготування 40 хв

  1. 1. Помідори — 1 шт.
  2. 2. Перець болгарський червоний — 1 шт.
  3. 3. Перець кайєнський — щіпка
  4. 4. Чилі — ⅓ ч. л.
  5. 5. Паприка мелена — 1 ч. л.
  6. 6. Оренано — щіпка
  7. 7. Паста томатна концентрована — 1 ч. л.
  8. 8. Кінза — 15 г.
  9. 9. Цукор — 1 ч. л.
  10. 10. Цибуля червона — 1 шт.
  11. 11. Перець червоний мелений — за смаком
  12. 12. Часник — 3 зубчики
  13. 13. Олія оливкова (для смаження) — 1 ст. л.
  14. 14. Какао — щіпка
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Видалити м'якоть з одного великого помідора, крупно її нарізати. Те, що залишилося на шкірці - міліметра три, - теж нарізати кубиками. Дрібно нарізати цибулю. Очистити і нарізати дрібними кубиками червоний перець. Вийняти серцевину із зубчиків часнику і подрібнити. Всі овочі розділити на дві частини - дві третини кожного овоча буде обсмажуватися,  третину, що залишилася треба буде додати в кінці.

  2. Великі частини нарізаних овочів покласти в каструлю. Додати кайєнський перець, суху паприку, орегано, чилі з какао, цукор. Посолити і поперчити за смаком. Пасерувати, постійно помішуючи, на великому вогні, поки все це не перетвориться на кашу.

  3. Додати в овочі чайну ложку з гіркою томатної пасти.

  4. Пройтися по овочах ручним блендером, а потім протерти отримане пюре через сито.

  5. Додати в соус свіжі овочі, що  залишилися, дрібно нарізану кінзу і щіпку сухого какао.