Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь російська перші страви весна › Пшоняний суп із цибулею та картоплею
Пшоняний суп із цибулею та картоплею

Пшоняний суп із цибулею та картоплею

Людині потрібно обов'язково харчуватися рідкою їжею. Як говорить прислів'я: "Один раз в добу - суп повинен бути в шлунку". Суп - це старовинна страва. Суп, як страва, виник ще в кам'яному столітті разом з появою глиняного та кам'яного посуду. Такий посуд дозволяв здійснювати процес приготування рідкої їжі. Зараз існує неймовірна кількість найрізноманітніших супів і кожен суп по-своєму хороший. Легкі і дуже ситні, прозорі і густі, гарячі і холодні, рідкі та густі крем-супи - супи бувають такими різними. Загалом для кожного випадку існує свій вид супу. Сьогодні ми вам представляємо рецепт ситного пшоняної супу з цибулею та картоплею. Такий дуже поживний суп відмінно підійде в якості основної страви на обід.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Пшоно — 100 г.
  2. 2. Картопля — 1 шт.
  3. 3. Шпик — 200 г.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  5. 5. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У гарячій воді промити пшоно, зварити в овочевому бульйоні до напівготовності.

  2. Картоплю помити, почистити, нарізати кубиками, висипати в каструлю з супом. Варити 15 хвилин.

  3. Шпик нарізати шматочками, викласти разом з нарізаною цибулею на сковороду, обсмажити на рослинній олії. Додати обсмажений шпик з цибулею в суп, варити 5 хвилин. Наприкінці посолити за смаком.