Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита російська картопля › Картопля з грибами по-сибірськи
Картопля з грибами по-сибірськи

Картопля з грибами по-сибірськи

Сибір... Які асоціації викликає у вас це слово? Напевно, у всіх Сибір асоціюється з тріскучими морозами і лютими зимами. А ще з рецептом страви "картопля з грибами по-сибірськи". Це дуже проста у приготуванні страва. Приготування страви не займе у вас багато часу, адже не все смачне обов'язково потрібно готувати цілий день і в кілька етапів. Але поживна та дуже корисна страва відмінно зігріє і заправить ваш організм необхідною кількістю білків і вуглеводів, які так добре поєднуються в цій страві. Тому страва є дуже актуальною в люту зиму і тріскучі морози. Отже, пропонуємо приступати до приготування страви.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Заморожені опеньки — 700 г.
  2. 2. Картопля — 1 кг.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  4. 4. Олія рослинна — 3-4 ст. л.
  5. 5. Сметана — 250 г.
  6. 6. Кріп — 1/2 пучка
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гриби і цибулю порізати. Обсмажити суміш на рослинній олії.

  2. Порізати соломкою картоплю. Додати її на сковорідку до смажених грибів.

  3. Смажити майже до готовності. Приправити сметаною, посолити і смажити ще кілька хвилин.