Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь європейська другі страви літо › Свиняча вирізка з беконом під яблучною глазур'ю
Свиняча вирізка з беконом під яблучною глазур'ю

Свиняча вирізка з беконом під яблучною глазур'ю

Свинина - звичний для нас продукт. Але незвичайні способи приготування, наприклад, поєднання з фруктами, дозволяють відкривати нові грані її смаку. Сьогодні пропонуємо зробити це разом з Іллею Сьоміним, шеф-кухарем ресторану Tin Tin. Керуючись рецептом шефа і підказками, які знайдете у відео за посиланням, ви легко приготуєте у себе вдома ресторанну страву - свинячу вирізку з беконом під яблучною глазур'ю. Починаємо!

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Вирізка свиняча — 650г
  2. 2. Яблука — 340г
  3. 3. Сік яблучний — 300г
  4. 4. Повидло яблучне — 75г
  5. 5. Бекон — 400г
  6. 6. Сироп кленовий — 75г
  7. 7. Гірчиця Діжон — 40г
  8. 8. Часник — 80г
  9. 9. Шавлія — 15г
  10. 10. Оливкова олія — 14г
  11. 11. Сіль — 5г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Натріть м'ясо сумішшю з оливкової олії, часнику, шавлії і солі.

  2. На харчову плівку викладіть 8 відрізів кулінарної нитки, на них - слайси бекону, зверху шматочки яблука, а потім підготовлену вирізку. Згорніть рулет і зав'яжіть нитки.

  3. Приготуйте глазур: закип'ятіть сік і уваріть його, доки об'єм не зменшиться вдвічі. Додайте повидло, проваріть. Зніміть з вогню, додайте гірчицю і кленовий сироп.

  4. Запікайте вирізку 30 хвилин за температури 150 градусів, полийте частиною глазурі і запікайте ще 15 хвилин, періодично підливаючи глазур.

  5. Готовий рулет з вирізки подавайте, порізавши на шматочки.